Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 
Te is ilyen élményfürdőt szeretnél építeni??? Olvasd el ezt a pár sort és mesterépítész is lehet belőled!!!1. Én úgy kezdtem, hogy építettem egy nagy hegyet, dombot és arra a move_objects on kóddal pálamfákat raktam, de itt minden a fantázián múlik!!!

2. Azután jön a trükk!!! Csinálj valahova egy téglalap alakú medencét! Majd csinálunk belőle L alakút!!! Így csináld: van a téglalapod, annak arról az oldaláról elkezded felülnézetből a CTRL gomb folyamatos lenyomásával húzni az L betű alját. Majd mikor kész elengeded anélkül az egeret és a CTRL gombot, hogy elmozdulna a nyíl, vagy is az egér!!! Majd kattints egyet a balgombra és megjelenik az L betű alja!!! A nehezén túl vagyunk!!!

3. Csinálhatunk vízicsúszdát a boolprop constrainfloorelevation false kóddal! Most az előbbi trükkel készítünk egy kockamedencét egy hosszú csatornával! A csatorna lesz a csúszda! Ha beírtuk a kódot, akkor menjünk ásó modulba és a csatornát kezdjük el óvatosan felfelé ásni! Legyen hullámos, magyarán többszintes! Nézd meg a képet! Ha kész vagy üsd ki a kódot! boolprop constrainfloorelevation true De egyet ne felejts el! Úgródeszkát tenni a végére a csúszdának, de előtte egyengessük ki a talajt a csatorna tetejének magasságával!!


3. Nagyon jó! Innentől készíts több medencét, de ajánlhatok még több dolgot!!!

Pár tippel ezelőtt építettünk partyházat! Most csináljunk két medence közt alapot! Elég egy sima kocka alakú is! Majd a partyházas tipp alapján rakjunk rá tetőt! Rendezzük be! A move_objects on kód még be van ütve! Szuper! Rakjunk igazi lépcsőt a medncébe ami az épület mellé jön ki!!! Majd az épületből két oldalt rakjunk le kislépcsőt! Hú de jól néz ki!!!

Hogy éjszaka is szépen pompázzon rakjunk le a medencébe lámpákat! De romantikus...

Azután még lelehet tölteni a Simmetriáról matracot, amit 8 féle szíben kaphatunk a mindenféle modulban!

Majd rakjunk le nyugágyakat a pihenni vágyókanak!!!

De azért NE feledkezzünk meg a fontos dolgokról sem!!! Például rakjunk le Wc-t, grillt, játéktermet, stb-t...De mindent a te fantáziádra bízok, hiszen mi nem sablon alapján dolgozunk..., nem szentírás!!! Remélem tetszik az alkotásod!!!