Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pince elkészítése


Tehát hozzávalók:

-egyolyan ház amelynek van alapja, és az alap téglából készült

-15 perc, az ügyesebbeknek 10 perc!!!Most jönne az a szöveg, hogy szeleteljük fel és adagoljuk be a forrásban lévő vízbe apránként, de mi most inkább pincét barkácsolunk!!!1. Itt van szerény otthonom, amibe pincét szeretnék!


2. Menjünk le a földszint alatti módba és kezdjük eltüntetni az alapot, úgy hogy nem a szélétől kezdjük, hanem egy kockával beljebb végig a CTRL gomb lenyomása mellett.


3. Akinek nem szabályos háza van mint nekem, az abbahagyja a húzást, és újra megnyomja a CTRL majd kitér a sarkokig!


4. Ha mindent jól csináltunk, akkor belül így néz a hiányos alap! Megemlítem, hogy míg ezt csináltuk, belül eltűnt a padló, csak azokon a helyeken maradt, ahol volt valami!

5. Most pedig menj festék módba és válassz ki olyan színt, aminek az alja fehér, én sárgát választottam! Majd fesd ki vele a leendő pincét!!!


6. Most menjünk ahhoz a sarokhoz, ami szabályos, nem kacskaringós! Most indíts ásó üzemmódba és ássunk addig, amíg egy pici fehéret nem látunk a festékből! Hogy pontosan eltaláld a pontot, menj felülnézetre, úgy könnyebb!


Ez a kép rossz sarokban készült, (csak próba volt) de a fehér részről csak egy fotó készült!!!

7. Nos ha ez megvan, akkor szépen talajegyengető módba menjünk és az egész talajt "simítsuk" ki!!!
8. Most menjünk a felette lévő szintre és indítsunk lentre egy lépcsőt és pótoljuk vissza a padlót!!! Én egy külön helyiségbe raktam!

9. Akkor menjünk vissza a pincébe és fessük át, padlózzuk le, majd üssük be a CTRL, Shift, C gomb megnyomása után a move_objects on kódot, mert a falra nem lehet semmit se rakni enélkül!